Bimi® broccoli med røget romesco sauce & ristede mandler

Bimi® broccoli med røget romesco sauce & ristede mandler

Denne lækre opskrift af Donal Skehan giver dine Bimi® broccolier lige den sauce, de har brug for. Desuden går mandlerne og hasselnødderne i romescoen ekstremt godt til bimiens lette nødeagtige smag.

Specifications

Forberedelse

5 minutter

Tilberedning

5 minutter

Portioner

2

Ernæringsindhold per servering

  • 474
  • Fedt 31.7g
  • Mættede fedtsyrer 8.8g
  • Kulhydrat 26.1g
  • Sukkerarter 6g
  • Kostfiber 8.5g
  • Protein 18.3g
  • Salt 0.9g

Ernæringsbehov

  • Pescatarian
  • Vegetarisk

Metode

  1. Forbered romescosaucen ved at placere alle ingredienserne i en foodprocessor og blend, indtil de er blendet sammen, men stadig har tekstur. Tilsmag med havsalt og friskkværnet sort peber.

  2. Varm en stor grillpande over medium varme. Pensel Bimi® broccoli med olie og smør, og arranger dem på panden. Drys generøst med havsalt og grill i ca. 4 minutter på hver side, indtil de er møre og hvert stykke har dybe grillmærker. Hvis du foretrækker din Bimi® endnu mere mør, tilsæt et stænk vand på panden, og tildæk med et låg i 1-2 minutter.

  3. Smør hver skive surdejsbrød med ricotta og top med grillet Bimi® broccoli, romescosauce og ristede mandler.

  4. Server, mens Bimi® broccoli stadig er varm.

Her kan du finde Bimi® broccoli