Mexicansk morgenmad med Bimi® broccoli og æg

Mexicansk morgenmad med Bimi® broccoli og æg

Det siges, at morgenmaden er det vigtigste måltid på dagen. Start din dag ud med den velkrydrede og spændende Bimi-morgenmad fra det mexicanske køkken.

Specifications

Forberedelse

20 minutter

Tilberedning

5 minutter

Portioner

6

Metode

  1. Put Bimi® broccoli, grøn peberfrugt, halvdelen af saften og skallen fra limefrugten, jomfru olivenolie, yoghurt, koriander, hvidløg, græskarkerner og chili i en blender og blend, indtil blandingen er glat. Smag til med salt og peber.

  2. Varm olie og smør i en stegepande over medium varme og tilsæt derefter paprika. Slå æggene ud i panden og tilbered dem i 1 minut. Skru derefter ned på lav varme og steg yderligere i et par minutter, indtil æggene er sprøde på undersiden og æggehviden er tilberedt.

  3. Tag panden af varmen og adskil æggene for at gøre det lettere at løfte dem over på din tallerken, når retten er færdig.

  4. Hæld den grønne sauce over æggene, top derefter med blomsterhovederne fra Bimi® broccoli, skiver af avokado, løg, den smeltede smør og koriander. Tilføj eventuelt chili til serveringen. Retten kan med fordel serveres sammen med tortillas eller tacos, der kan dyppes i retten.

Her kan du finde Bimi® broccoli