Orzo salat med Bimi-broccoli

Orzo salat med Bimi-broccoli

En frisk og farverig sommersalat med orzo, sprød Bimi-broccoli, blåbær og cremet feta. Perfekt som let frokost, tilbehør til grillmaden eller som en mættende vegetarret i sig selv.

Specifications

Forberedelse

30 minutter

Portioner

4

Metode

  1. Kog orzo efter anvisning på pakken.

  2. Kom lidt olivenolie på en pande. Tilføj Bimi-broccoli og steg i ca. 5 minutter til den er lysegrøn og mør. Krydder med salt og peber og skær derefter i mundrette stykker.

  3. Hak rødløg fint og smuldr fetaen. Skær soltørret tomat i små stykker.

  4. Bælg ærterne og skyl blåbærrene.

  5. Rør alle ingredienserne sammen til dressingen Smag til med salt og peber.

  6. Kom orzo pasta, Bimi-broccoli rødløg, rucola, ærter, blåbær og frisk basilikum i en skål. Overhæld med dressingen og vend det hele godt sammen. Drys med grofthakkede saltmandler.

Her kan du finde Bimi® broccoli