Buddha skål med Bimi® broccoli

Buddha skål med Bimi® broccoli

Buddha skål med Bimi® broccoli, krydret stegt sød kartoffel med spidskommen og kikærter, gulerodsbånd og hummus med ristede chili græskar og sesamfrø.

Forberedelse

10 minutes

Tilberedning

45 minutes

Portioner

2

Ernæringsbehov

  • Glutenfri
  • Mælkefrit
  • Pescatarian
  • Vegansk
  • Vegetarisk

Ernæringsindhold per servering

  • kcal 674
  • Fedt 31.9g
  • Mættede fedtsyrer 4.8g
  • Kulhydrat 80.1g
  • Sukkerarter 22.4g
  • Kostfiber 25.9g
  • Protein 24.6g
  • Salt 1.7g

Metode

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.

  2. De udskårne søde kartofler lægges i en stor bageplade sammen med kikærter og olivenolie, spidskommen, cajun-krydderurter, salt og peber tilsættes. Steg i ovnen i 30 - 40 minutter, indtil de er sprøde og gyldne, vend en gang imellem.

  3. Rist græskarfrøene i olien, indtil du begynder at høre dem poppe, tag dem af varmen, og tilsæt rigeligt med salt og chiliflager.

  4. Skræl gulerødderne. Når de er skrællet, brug gulerodsskrælleren til at skrælle lange bånd på langsiden af guleroden. Varm en gryde med saltet vand, og når vandet koger, tilsæt Bimi® broccoli, og kog i 2 minutter, eller indtil de er lysegrønne og møre. Saml din buddhaskål med salaten som base, og byg op med den stegte søde kartoffel og kikærter, kogte Bimi® broccoli, gulerodsbånd og hummus. Tilsæt chiligræskarfrø og sesamfrø, og drys med ekstra jomfru olivenolie.