Buddha skål med Bimi® broccoli
Buddha skål med Bimi® broccoli, krydret stegt sød kartoffel med spidskommen og kikærter, gulerodsbånd og hummus med ristede chili græskar og sesamfrø.
Specifications
Forberedelse
10 minutter
Tilberedning
45 minutter
Portioner
2
Ernæringsindhold per servering
- 674
- Fedt 31.9g
- Mættede fedtsyrer 4.8g
- Kulhydrat 80.1g
- Sukkerarter 22.4g
- Kostfiber 25.9g
- Protein 24.6g
- Salt 1.7g
Ernæringsbehov
- Glutenfri
- Mælkefrit
- Pescatarian
- Vegansk
- Vegetarisk
Metode
-
Forvarm ovnen til 200 grader.
-
De udskårne søde kartofler lægges i en stor bageplade sammen med kikærter og olivenolie, spidskommen, cajun-krydderurter, salt og peber tilsættes. Steg i ovnen i 30 - 40 minutter, indtil de er sprøde og gyldne, vend en gang imellem.
-
Rist græskarfrøene i olien, indtil du begynder at høre dem poppe, tag dem af varmen, og tilsæt rigeligt med salt og chiliflager.
-
Skræl gulerødderne. Når de er skrællet, brug gulerodsskrælleren til at skrælle lange bånd på langsiden af guleroden. Varm en gryde med saltet vand, og når vandet koger, tilsæt Bimi® broccoli, og kog i 2 minutter, eller indtil de er lysegrønne og møre. Saml din buddhaskål med salaten som base, og byg op med den stegte søde kartoffel og kikærter, kogte Bimi® broccoli, gulerodsbånd og hummus. Tilsæt chiligræskarfrø og sesamfrø, og drys med ekstra jomfru olivenolie.