Langtidsstegt lammekølle med Bimi® broccoli i kapersdressing
Langtidsstegt, mør lammekølle, tilsat hvidløg og laurbærblade skaber tilsammen vidunderlig comfort food. Skær gennem lammekøllen med Bimi® broccoli og kapersdressing med urter og citron. Denne opskrift er perfekt til et stort måltid med venner og familie.
Specifications
Forberedelse
10 minutter
Tilberedning
4 timer
Portioner
6
Metode
-
Opvarm ovnen til 160°C (140°C varmluftovn). I et stort ildfast fad fordeles en tredjedel af kartoflerne i et jævnt lag, krydr godt og fordel en tredjedel af løgene samt et laurbærblad, og gentag med resten.
-
Læg lammekøllen ovenpå, gnid den med havsalt og friskkværnet peber. Tilsæt kartofler og halve fed hvidløg i fadet med den flade side af hvidløget vendt opad. Sæt fadet ind i ovnen og lad den stege i 4 timer, indtil købet er mørt.
-
Til dressingen, tilsæt alle ingredienser i en skål og rør dem sammen, krydr med havsalt og friskkværnet peber. Bring en gryde med vand i kog, tilsæt Bimi® broccoli, og lad det koge i 1 ½ min. Vandet hældes fra. Brøndkarsen rives i mindre stykker og blandes med Bimi® broccoli. Et par skefulde dressing tilføjes til retten ved servering.
-
Placer Bimi® broccoli og tilhørende dressing på et stort fad, og server lammekøllen i et ildfast fad.