
Røgede grøntsager med BBQ-sauce
Forberedelse
5 minutter
Tilberedning
20 minutter
Portioner
2
Ernæringsbehov
- Glutenfri
- Nøddefri
- Pescatarian
- Vegetarisk
Ernæringsindhold per servering
- kcal 145
- Fedt 1.8g
- Mættede fedtsyrer 0.3g
- Kulhydrat 28.2g
- Sukkerarter 17.9g
- Kostfiber 7.8g
- Protein 5.1g
- Salt 1g
Metode
-
Tænd grillen, og skær grøntsagerne på langsiden for at skabe det største overfladeareal.
-
Pensel grøntsagerne med vegetabilsk olie. Placer dem på grillen, og tilbered dem helt igennem.
-
Tilføj alle BBQ-sauceingredienserne i en pande og varm op. Når det koger, tag den af varmen, rør og server i en skål.
-
Skær majsene af majskolben, og skær grøntsagerne i den ønskede størrelse, eller behold dem i lange skiver.
-
Læg alle grøntsager i en serveringsskål, og hæld BBQ saucen over inden servering.