Røgede grøntsager med BBQ-sauce

Røgede grøntsager med BBQ-sauce

Forberedelse

5 minutter

Tilberedning

20 minutter

Portioner

2

Ernæringsbehov

  • Glutenfri
  • Nøddefri
  • Pescatarian
  • Vegetarisk

Ernæringsindhold per servering

  • kcal 145
  • Fedt 1.8g
  • Mættede fedtsyrer 0.3g
  • Kulhydrat 28.2g
  • Sukkerarter 17.9g
  • Kostfiber 7.8g
  • Protein 5.1g
  • Salt 1g

Metode

  1. Tænd grillen, og skær grøntsagerne på langsiden for at skabe det største overfladeareal.

  2. Pensel grøntsagerne med vegetabilsk olie. Placer dem på grillen, og tilbered dem helt igennem.

  3. Tilføj alle BBQ-sauceingredienserne i en pande og varm op. Når det koger, tag den af varmen, rør og server i en skål.

  4. Skær majsene af majskolben, og skær grøntsagerne i den ønskede størrelse, eller behold dem i lange skiver.

  5. Læg alle grøntsager i en serveringsskål, og hæld BBQ saucen over inden servering.