Røgede grøntsager med BBQ-sauce
Til de lange sommeraftener i baghaven har man brug for noget friskt, som er nemt at lave, så der er mere tid til at nyde solskinnet og selskabet. Vi anbefaler at medbringe denne delikate servering med årstidens grøntsager og en lækker BBQ-sauce - så skal du nok blive populær blandt vennerne.
Specifications
Forberedelse
5 minutter
Tilberedning
20 minutter
Portioner
2
Ernæringsindhold per servering
- 145
- Fedt 1.8g
- Mættede fedtsyrer 0.3g
- Kulhydrat 28.2g
- Sukkerarter 17.9g
- Kostfiber 7.8g
- Protein 5.1g
- Salt 1g
Ernæringsbehov
- Glutenfri
- Nøddefri
- Pescatarian
- Vegetarisk
Metode
-
Tænd grillen, og skær grøntsagerne på langsiden for at skabe det største overfladeareal.
-
Pensel grøntsagerne med vegetabilsk olie. Placer dem på grillen, og tilbered dem helt igennem.
-
Tilføj alle BBQ-sauceingredienserne i en pande og varm op. Når det koger, tag den af varmen, rør og server i en skål.
-
Skær majsene af majskolben, og skær grøntsagerne i den ønskede størrelse, eller behold dem i lange skiver.
-
Læg alle grøntsager i en serveringsskål, og hæld BBQ saucen over inden servering.