Asiatisk sticky laks med Bimi® broccoli – på to måder

Asiatisk sticky laks med Bimi® broccoli – på to måder

De milde asiatiske smagsgivere i denne ret kan tilpasses dem, der elsker krydderier og dem, der foretrækker sin Bimi® broccoli knap så stærk.

Specifications

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

10 minutter

Portioner

4

Ernæringsindhold per servering

  • 371
  • Sukkerarter 12,1 g
  • Fedt 18 g
  • Mættede fedtsyrer 3,1 g
  • Salt 2,9 g

Metode

  1. Bland soja, sukker og mirin i et fad. Tilsæt laksestykkerne og lad dem marinere i 10 minutter til en time. Du kan forberede alt andet, mens dette sker.

  2. Nu skal du gøre tre ting på en gang, men det er ikke så vanskeligt, som det måske lyder.

  3. Sæt en dampindsats over en gryde med simrende vand, og opvarm en stegepande og en wok ved middel varme. Kom Bimi® broccoli og de øvrige grøntsager i damperen, og svits forsigtigt ingefær, hvidløg og halvdelen af chilien i lidt olie i wokken, og læg laksen, med skindsiden opad, på panden. Gem marinaden.

  4. Efter to minutter vender du laksen og tager de grøntsager, som der skal tilsættes ekstra smag, og kom dem ned i wokken med hvidløg, ingefær og chili. Giv dem en god omrøring, krydr dem efter din smag, sæt låg på og lad det stå ved lav varme i yderligere to minutter, hvorefter laksen er klar og de ikke-krydrede grøntsager færdigdampede. Læg laksen på varme tallerkener og hæld marinaden i gryden for at varme den igennem, imens du fordeler de krydrede og de ikke-krydrede grøntsager.

  5. Tilsæt limesaften til saucen, rør rundt og hæld den over laksen.

  6. Server dette med almindelige, brune ris eller nudler. Kom den hakkede koriander og en smule hakket chili i en lille skål og sæt den på bordet, så du kan tilføje det til retten, som du ønsker det.

Her kan du finde Bimi® broccoli