Grydestegt sesam-citron kylling, bimi® broccoli og butternut squash, serveret med dampede ris

Grydestegt sesam-citron kylling, bimi® broccoli og butternut squash, serveret med dampede ris

En supernem ret, der har lidt for enhver smag – fantastisk til en aften med familie og venner og nem at skalere op til flere personer.

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

50 minutter

Portioner

4

Ernæringsindhold per servering

  • kcal 411
  • Sukkerarter 18g
  • Fedt 17g
  • Mættede fedtsyrer 3.5g
  • Salt 0.4g

Metode

  1. Forvarm ovnen til 180°C

  2. Læg kyllingen i en stor foliebakke og fordel butternut squah og hvidløgsfed omkring kyllingen. Fordel så olien, og pres saften af de kvarte citroner, og læg citronskallerne omkring kyllingen og squashen.

  3. Sæt bakken i ovnen og lad det stege i 40 minutter, til kyllingen er sprød og squashen blød og let karamelliseret. Hvis dine kyllingelår er ekstra store, kan du med fordel give dem yderligere 10 minutter i ovnen.

  4. Blancher dine Bimi® broccoli i kogende vand i 2 minutter, hæld vandet fra og sæt dem til side.

  5. Tag bakken ud af ovnen, og læg de blancherede Bimi® broccoli i, så de er godt dækket af citronsaften. Fordel honningen og drys med sesamfrøene.

  6. Sæt bakken ind i ovnen igen i yderligere 10 minutter, indtil kyllingen er saftig og gylden. Server straks med masser af ris og eventuelt en lille smule sojasovs.