
Flammkuchen med Bimi® Broccoli og skovsvampe
Den tynde, sprøde version af pizzaen fra vores sydlige naboer. Den er frisk og nem, men kan både fungere som snack, tilbehør eller en let hovedret.
Portioner
2
Metode
-
Ælt mel, olivenolie, salt og vand grundigt sammen, og form det til en bold. Pensl med lidt olivenolie, pak ind i husholdningsfilm, og lad det hvile ved stuetemperatur i 30-60 minutter.
-
Placer en bageplade i ovnen, og forvarm den til 250°C med både over- og undervarme.
-
Nu steger du bacontern i en pande, indtil de er sprøde og gyldne. Tag dem af panden, læg dem i en skål, og sæt til side.
-
Rens svampene, og skær dem i mindre stykker, hvis det er nødvendigt. Steg derefter svampene i samme pande som baconternene i cirka fem minutter ved middel varme under omrøring. Tag dem af panden, og sæt til side.
-
Damp Bimi® i vandbad i 2-3 minutter, og køl derefter af under koldt vand.
-
Bland creme fraiche og hakket rosmarin, og krydr med sukker, salt og peber.
-
Rul dejen tyndt ud på et stykke bagepapir med en kagerulle. Smør den jævnt med din rosmarincreme, og fordel derefter Bimi®, løgstrimler, bacontern og svampe.
-
Læg forsigtigt bagepapiret med flammkuchen på den varme bageplade, og bag i ovnen i cirka 10 minutter, indtil dejen er gennembagt og gyldenbrun.