Flammkuchen med Bimi® Broccoli og skovsvampe
Den tynde, sprøde version af pizzaen fra vores sydlige naboer. Den er frisk og nem, men kan både fungere som snack, tilbehør eller en let hovedret.
Specifications
Portioner
2
Metode
-
Ælt mel, olivenolie, salt og vand grundigt sammen, og form det til en bold. Pensl med lidt olivenolie, pak ind i husholdningsfilm, og lad det hvile ved stuetemperatur i 30-60 minutter.
-
Placer en bageplade i ovnen, og forvarm den til 250°C med både over- og undervarme.
-
Nu steger du bacontern i en pande, indtil de er sprøde og gyldne. Tag dem af panden, læg dem i en skål, og sæt til side.
-
Rens svampene, og skær dem i mindre stykker, hvis det er nødvendigt. Steg derefter svampene i samme pande som baconternene i cirka fem minutter ved middel varme under omrøring. Tag dem af panden, og sæt til side.
-
Damp Bimi® i vandbad i 2-3 minutter, og køl derefter af under koldt vand.
-
Bland creme fraiche og hakket rosmarin, og krydr med sukker, salt og peber.
-
Rul dejen tyndt ud på et stykke bagepapir med en kagerulle. Smør den jævnt med din rosmarincreme, og fordel derefter Bimi®, løgstrimler, bacontern og svampe.
-
Læg forsigtigt bagepapiret med flammkuchen på den varme bageplade, og bag i ovnen i cirka 10 minutter, indtil dejen er gennembagt og gyldenbrun.