Lammekoteletter med honningristede figner og Bimi ® Broccoli
Kombinationen af lam og honningristede figner pirrer sanserne. Parret med grillede og sprøde Bimi® broccoli og en frisk myntesovs har du et sandt festmåltid. Det bedste af det hele er, at du kun skal bruge en halv time på at forberede det hele!
Specifications
Forberedelse
15 minutter
Tilberedning
45 minutter
Portioner
4
Metode
-
Forvarm ovnen til 180 ° varmluft eller 160 ° almindelig ovn.
-
Opvarm en stor Teflonpande. Brun lammekorteletterne på hver side i cirka 2 minutter. Fjern fedtranden på hver side.
-
Drys honning over fignerne og lammekød på et stykke bagepapir. Drys med salt og bag i ovnen i 8 minutter og lad det herefter kødet hvile.
-
I panden, som du stegte kødet i, smeltes 10 g. smør. Steg Bimi® broccoli heri i et par minutter til broccolihovederne har fået farve. Drys med salt og tag af panden.
-
Til sovsen smeltes 10 g. smør I den samme pande, tilføj skalotteløg og steg til de er bløde. Tilføj balsamico eddike og reducer soves. Tilføj det sidste smør og vend mynte heri.
-
Placer Bimi® broccoli, lam og figner på et fad og drys med pinjekerne. Server med myntesovs til.