Bacon, mozzarella, basilikum og Bimi® broccoli tilbehør
Salaten der får mundvandet til at løbe. Den salte og sprøde bacon spiller godt sammen med den bløde mozzarella, mens den søde og lette nøddeagtige smag af Bimi® broccoli skaber en unik balance i retten – broccoli, bare bedre.
Det nemmeste er at tilberede retten på en slip-let eller tykbundet stegepande med låg.
Specifications
Forberedelse
5 minutter
Tilberedning
10 minutter
Portioner
4
Metode
-
1. Opvarm stegepanden, og tilsæt bacon og ½ tsk. af olien. Steg på mellemvarme, mens der røres ofte, indtil baconen bliver let sprød. Tilføj chilli og steg videre i 30 sekunder.
-
2. Fjern bacon og chili fra panden med en hulske, og placer det på en varm tallerken. Lad olien, der nu har fået smag af bacon og chilli, blive på panden.
-
3. Tilføj Bimi® broccoli til panden, og rør rundt for at dække den i olien (hvilket gør den endnu mere lækker) og steg i 30 sekunder på høj varme, indtil den har taget en smule farve. Tilføj forsigtigt 4 spsk. (60ml) kogende vand i panden (afmål i et bæger inden), og put straks låg på. Er panden meget varm, vil dampen forsvinde, så vær en smule forsigtig. Kog på mellemvarme i 1½ minut med låget på. Ideelt set vil Bimi ® broccolien stadig have lidt bid i sig.
-
4. Mens Bimi® broccolien tilberedes, blandes basilikum med den resterende
-
5. Skær hver mozzarellakugle i 6 skiver.
-
6. Når Bimi ® broccolien er færdigtilberedt serveres den på 4 opvarmede tallerkner med mozzaralla, hvorefter bacon drysses ud over. Rør rundt i olieblandingen, og dryp den ud over mozzarellaen.