Braiseret lammekølle med Bimi ® i dressing af krydderurter og kapers
En langtidsbraiseret og mør lammekølle med smag af hvidløg og laurbærblade er en sand livret. Gør måltidet komplet med let tilbehør bestående af Bimi® i en frisk dressing med krydderurter, citron og kapers. Denne opskrift er helt perfekt til en middag med venner og familie.
Specifications
Forberedelse
45 minutter
Tilberedning
3 timer
Portioner
6
Metode
-
Forvarm ovnen til 160 ° varmluft eller 140 ° almindelig ovn. Anret en tredjedel af kartoflerne i et lag og krydder med en tredjedel af løgene og laurbærbladene. Gentag.
-
Placer lammekøllen ovenpå kartoflerne. Gnub kødet med salt og friskkværnet peber. Placer kartoflerne og halvdelen af hvidløgene i en bradepande med den flade side af hvidløget pegende opad. Bag i ovnen i 4 timer til kødet er mørt.
-
Nu laves dressing ved at blande alle ingredienserne sammen, og smag til med salt og friskkværnet peber.
-
Sæt en gryde med vand i kog. Lad Bimi® koge i 1 ½ minut. Hæld vandet fra og bland med karse og et par skefulde dressing.
-
Server Bimi® og dressing i skåle og anret lammet på et fad.