Morgenmadsburritos med Bimi® Broccoli

Morgenmadsburritos med Bimi® Broccoli

Start din dag med en fiesta af smagsoplevelser, og giv din morgen et mexicansk tvist med disse Bimi® broccoli-morgenmadsburritos. Denne vegetariske opskrift er perfekt til en brunch med venner – læg alle ingredienserne frem, og lad alle bygge deres helt egen!

Forberedelse

0 seconds

Tilberedning

30 minutes

Portioner

4

Ernæringsbehov

  • Mælkefrit
  • Nøddefri
  • Pescatarian
  • Vegansk
  • Vegetarisk

Metode

  1. Start med at lave bønnerne. Varm 1 spsk. olivenolie op på en pande ved lav varme, og tilføj de hakkede skalotteløg. Lad dem stege i 8-10 minutter, indtil de er bløde.

  2. Tilføj de drænede bønner på panden sammen med spidskommen og paprika. Rør rundt og smulder bouillonterningen over. Rør tomatpureen og 100 ml vand i, bland grundigt, og lad det simre i 10 minutter. Rør rundt undervejs, indtil væsken er blevet absorberet. Smag til med salt og peber, og tilføj den hakkede persille.

  3. Forvarm ovnen til 180ºC/160ºC varmluft.

  4. Lav guacamolen ved at skære avocadoen i terninger og bland den med limesaft og hakket chili. Smag til med salt og peber, og tilføj den friske koriander.

  5. Pak tortillaerne ind i sølvpapir, og placer dem i den forvarmede ovn i 5 minutter for at varme dem.

  6. Varm en pande op ved middelvarme, vend Bimi® broccoli en i den resterende spiseskefuld olivenolie, og læg dem på den varme pande. Vend stænglerne i 2-3 minutter, indtil de er let grillede.

  7. Læg tortillaerne frem til servering, og fordel spinaten ligeligt på dem efterfulgt af bønnerne, den grillede Bimi® broccoli og guacamolen. Drys osten over, fold hjørnerne sammen, og server med limebåde.