Bruschetta med Bimi® broccoli, hvidlød, svampe & feta

Bruschetta med Bimi® broccoli, hvidlød, svampe & feta

Denne italienske klassiker kommer i mange forskellige variationer, og her er vores forslag. Denne bruschetta kan både være en hurtig og lækker frokost eller en snack til aftensmaden.

Tilberedning

10 minutter

Portioner

4

Ernæringsbehov

  • Nøddefri
  • Pescatarian
  • Vegetarisk

Metode

  1. Skær ciabattabrødet åbent og skær hver side i halve. Pensel med god olivenolie, og sæt brødet i ovnen, indtil det er flot ristet.

  2. Damp eller kog Bimi® broccoli i ca. 3 minutter, indtil de er møre.

  3. Sautér svampene i en god skefuld smør og 1-2 knuste fed hvidløg, og smag godt til med salt og peber.

  4. Tilsæt den tilberedte Bimi® broccoli, og vend den godt rundt i hvidløgssmøren.

  5. Læg Bimi® broccoli og svampe på ciabattabrødet, og top med smuldret fetaost.

  6. Sæt bruschettaen tilbage i ovnen, i ca. 2 minutter, indtil osten begynder at smelte.