Bruschetta med Bimi® broccoli, hvidløg, svampe & feta
Denne italienske klassiker kommer i mange forskellige variationer, og her er vores forslag. Denne bruschetta kan både være en hurtig og lækker frokost eller en snack til aftensmaden.
Specifications
Tilberedning
10 minutter
Portioner
4
Ernæringsbehov
- Nøddefri
- Pescatarian
- Vegetarisk
Metode
-
Skær ciabattabrødet åbent og skær hver side i halve. Pensel med god olivenolie, og sæt brødet i ovnen, indtil det er flot ristet.
-
Damp eller kog Bimi® broccoli i ca. 3 minutter, indtil de er møre.
-
Sautér svampene i en god skefuld smør og 1-2 knuste fed hvidløg, og smag godt til med salt og peber.
-
Tilsæt den tilberedte Bimi® broccoli, og vend den godt rundt i hvidløgssmøren.
-
Læg Bimi® broccoli og svampe på ciabattabrødet, og top med smuldret fetaost.
-
Sæt bruschettaen tilbage i ovnen, i ca. 2 minutter, indtil osten begynder at smelte.