Ernæring

De gode ting: næring og fordele

Bimi® broccoli er mere end blot en af dine daglige grøntsager. Den er fyldt med essentielle næringsstoffer. Få mere at vide om, hvordan den lille grønne superhelt får dig til at føle dig tilpas og smuk, og hvorfor det er den bedste måde at sikre, at hele familien får alt, hvad kroppen har brug for.

Ren grøn energi

Bimi® broccoli er den helt naturlige fastfood, der giver dig følelsen af at have det fantastisk. Det er den lækre måde at spise grøntsager på, og den er fyldt med folat - et B-vitamin, som hjælper med at reducere følelsen af træthed.

Føl dig tilpas

Med vitamin A og C til huden, kalium til opretholdelse af normalt blodtryk og folat (et B-vitamin) for at øge immuniteten er Bimi® broccoli en meget velsmagende måde at passe på sig selv.

Ser godt ud

Den utrolige alsidige grøntsag har lavt kalorieindhold, lavt fedtindhold og lav skyldfølelse. Naturligvis. Hvis du prøver at holde vægten, er det den ideelle måde at holde styr på, hvad du spiser uden at miste smagen.

God for vækst

Bimi® broccoli er et godt valg for kommende mødre. Den er rig på folat, et vitamin, der er særligt vigtigt for kvinder, der prøver at blive gravide og i de første 12 ugers graviditet.

Ernæringsmæssige oplysninger

Ernæringsindhold pr. 100 g

Energi 148kJ / 35kcal
Fedt 0.2g
Heraf mættet fedt 0.1g
Kulhydrat 2.7g
Heraf sukkerarter 2g
Fiber 3.7g
Protein 3.8g
Salt 0.02g
Vitamin A 367μg
E-vitamin 1.1 mg
C-vitamin 45mg
Folat 71μg
Kalium 358mg
Calcium 70mg
Fosfor 98mg
Jern 0.8mg
Mangan 0.46mg

Bimi® broccoli er bare fyldt med godhed.

Spis Bimi® broccoli som en del af en sund, afbalanceret kost. En 80g servering tæller som en af dine 6-om-dagen.

Superfoods

Bimi® er en ægte superfood. Superfoods er fødevarer, der er rige på næringsstoffer, vitaminer, mineraler eller andre plantekemikalier. Fødevarerne nedenfor er alle fantastiske superfoods, hvoraf vi har kombineret nogle af dem med Bimi® for at lave opskrifter, som ikke kun smager godt, men også får dig til at have det godt.