Ernæring

De gode ting: næring og fordele

Bimi® broccoli er mere end blot en af dine daglige grøntsager. Den er fyldt med essentielle næringsstoffer. Få mere at vide om, hvordan den sprøde grøntsag får dig til at føle dig tilpas og smuk, og hvorfor det er en god måde at give kroppen nogle af de vitaminer, den har brug for.

Ren grøn energi

Bimi® broccoli er den helt naturlige fastfood, der giver dig følelsen af at have det fantastisk. Det er den lækre måde at spise grøntsager på, og den indeholder folat - et B-vitamin, der hjælper med at reducere følelsen af træthed.

Føl dig tilpas

Med vitamin A og C til huden, kalium til opretholdelse af normalt blodtryk og folat (et B-vitamin) for at øge immuniteten er Bimi® broccoli en meget velsmagende måde at passe på sig selv.

God for gravide

Bimi® broccoli er et godt valg for kommende mødre. Den er rig på folat, et vitamin, der er særligt vigtigt for kvinder, der prøver at blive gravide og i de første 12 ugers graviditet.

Ernæringsmæssige oplysninger

Ernæringsindhold pr. 100 g

Energi
148kJ / 35kcal
Fedt
0.2g
Heraf mættet fedt
0.1g
Kulhydrat
2.7g
Heraf sukkerarter
2g
Fiber
3.7g
Protein
3.8g
Salt
0.02g
Vitamin A
367μg
E-vitamin
1.1 mg
C-vitamin
45mg
Folat
71μg
Kalium
358mg
Calcium
70mg
Fosfor
98mg
Jern
0.8mg
Mangan
0.46mg

Bimi® broccoli er bare fyldt med godhed.

Spis Bimi® broccoli som en del af en sund, afbalanceret kost. En 80g servering tæller som en af dine 6-om-dagen.

Kidle til vitaminer

Bimi® broccoli er rig på næringsstoffer, vitaminer, mineraler eller andre plantekemikalier. Fødevarerne nedenfor er alle fantastiske kilder til vitaminer, hvoraf vi har kombineret nogle af dem med Bimi® for at lave opskrifter, som ikke kun smager godt, men også får dig til at have det godt.